Velkommen til BGK Holbæks Landsdækkende Talenttræf 2018.

 

 

Træffet foregår den 5. -7. oktober hvor landets billedkunstneriske talentskoler mødes på Holbæk Kunsthøjskole i omgivelser der nærmest er skabt til et talenttræf – på landets største og ældste kunsthøjskole med veludstyrede professionelle værksteder i et fantastisk miljø med super gode kunstnere, lærere og formidlere tilknyttet.

 

Vi har lavet et program til weekenden hvor du skal vælge mellem 8 workshops:  Arkitektur, video, foto, møbeldesign, performance, animation, skulptur og grafik.

Læs om workshoppene her

 

Download Brochure

 

Mange af de valgte kunstnere og workshopholdere er faste lærere eller gæstelærere på højskolen med top undervisnings -og værkstedsmæssig erfaring på stedet. 

 

Derudover kan du glæde dig til artist talks og andre input om aftnerne, gode måltider i hyggelige omgivelse, og frem for alt til at mødes og samarbejde med andre unge med helt samme kunstneriske interesser som dig - fra hele landet - og lige midt i den skabende proces.

 

Vi glæder os til at se hvordan nye netværk for elever og lærere bliver til faglige venskaber - udveksling af ideer om talentudvikling med nye fælleserfaringer, som bliver en del af oplevelserne under træffet, og som grobund for kommende projekter på den fremtidige kunstscene.

 

Her kan du se programmet for træffet

 

Find BGK på Kunsthøjskolen på Google Maps

 

 

Praktisk info:

Du skal angive en prioritet på alle de 8 workshops i den rækkefølge du ønsker: 1 som højeste prioritet - og 8 som laveste prioritet. Det er vigtigt at du angiver en prioritet (tal) til hver workshop på det skema som din lærer med tidsprist har fået tilsendte. – Læs om workshoppene her.

 

Du får inden træffet oplyst gennem din lærer hvilken workshop du er blevet tildelt.

Vær meget opmærksom på at du evt. skal medbringe ting til din workshop. Det fremgår af workshop-beskrivelserne: bærbar, materialer eller andre ting.

Tjek gerne inden træffet om der er kommet opdateringer til din workshop. 

 

Du skal medbringe liggeunderlag, sovepose eller lign. til overnatning i sovesale og praktisk arbejdstøj.

 

PÅ GENSYN I HOLBÆK !

 

 

 

Træffet er støttet af