Tilmelding og optagelse på BGK Holbæk

 

Grundet situationen med COVID 19 virus er der følgende ændringer til optagelsen på BGK Holbæk med frist 1. april:

 

  1. Hvis du er interesseret i BGK og er mellem 15 og 25 år gælder det stadig at du allerede nu kan, og senest 1. april, skal tilmelde dig digitalt på: Tilmelding

 

  1. Al indlevering af værker skal ske digitalt på mail til: hem@holb.dk

 

Det kan du gøre nu og senest 1. april. (Er du forhindret i at overholde tidsfristen, er du velkommen til at begrunde det i en mail)

 

Du skal sende fotodokumentation af 6 til 10 værker, som kan være tegning, maleri, objekt, skulptur, foto, video, lyd eller andet til hem@holb.dk . Du må gerne sende flere fotos (og andre filer) af hvert værk, men prøv at begræns den samlede mail til maks. 10 MB. Skriv også dit fulde navn i mailen.

 

Har du særlige værker der er vanskelige at sende på mail, har du mulighed for at supplere ved at tage lidt flere værker med til den efterfølgende samtale.

 

Du skal derfor ikke aflevere dine værker på BGK på Kunsthøjskolen 1. april, eller sende dem til Holbæk Kulturskole, som før beskrevet.

 

  1. Du får skriftlig besked via mail umiddelbart efter endt ansøgningsfrist - om du skal komme til en samtale. Tidspunktet for samtalerne vil blive planlagt på et tidspunkt hvor vi kender udviklingen mht. virus og retningslinjer herfor.

 

Efter ansøgningsfristen vil der blive taget stilling til om der bliver en ekstra optagelsesrunde, hvis ansøgningsmængden, grundet situationen, ikke er tilfredstillende.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte afdelingskoordinator:

Henrik Miklos Andersen, Telefon: 20 15 86 32, hem@holb.dk

SE FOLDER 2020 HER!